ми падали

Тимур Петин
ми бачили як падали зорі
та ніяк не встигали з бажаннями
вони здійснювались вмить, коли ми поряд
ти була моєю першою
я - твоїм останнім

ми падали на землю зливами
проростали новими спільними мріями
якими твої очі були красивими -
я промовляв словами
показував діями

це не було змаганням
та ти його виграла
всі мої таємниці викрила
тепер стоїмо під однією стіною
подивись - за моєю спиною
здається виросли крила

ми бачили як падали вежі
та у нас вже були свої плани
я може й не був твоїм першим
але ти стала моєю останньою