Менгеле друзенко - це дресскод!

Любовь Иващенко-Сизых
   ь            Х   Х   Х


Менгеле друзяки - капитал!
Дзякуючи Менгеле друзякам
Ангел смерти нагло завитав,
Нелетальну вистромив подяку
Щирому народови, спивав
Алилуйю - щоб не вбили з ляку...