хлопчик

Канан
Гралися ми з тобою
Ще в іграшкову війну
З дошки стругана зброя
Виграв хто перш пальнув
Виросли в нас сини
Вже і онук за тата
Зовсім дорослі малята
Здавалося б не до війни
Час потроху минув
Чийсь престарілий хлопчик
Грає не в зоряні трощи
У звичайну війну