Плiнтус...

Андрей Бабич Днепр
Мрія йогО – стати бОсом!
Мабуть, - у «пір’я убився».
Плінтус – лякає війною!
Підло всміхається... Хрюка!..
Те, що прибитий був косо, -
Бачите? Не відвалився!
Пофіг, - що він піді мною...
Лізе на спину, падлюка!..