Вот он, маленький город чудес,

Елизавета Судьина
Here it is, a small town of miracles,
and we came with you in weightlessness.
Write me that you are happy here,
all is simple, familiar, well.

we should never develop our soul,
cause a soul should be simply disclosed,
She is full of eternal beginnings,
and our lives we should only enjoy.

in a child's soul - the sun is burning,
no imposed unnecessary thoughts,
How much I hate human brain's deadlock,
where through egoism all people go.

So be perfect, my soul, and be light,
And I understand Brodsky at last.
He looked down at the world from above-
through small window of altruism-love.

***

Вот он, маленький город чудес,
и мы входим с тобой в невесомость.
Напиши, что ты счастлива здесь,
где все просто, легко и знакомо.

Не должна  развиваться душа,
она просто должна - раскрываться,
она вечных истоков полна,
и живет только, чтоб наслаждаться.

В ней ведь с детства - как солнце горит,
нет ненужных, навязанных мыслей,
Мозговой ненавижу тупик,
куда люди зашли эгоизмом.

Будь прекрасна душа, будь светла,
Наконец-то понятен мне Бродский.
он на мир посмотрел свысока -
сквозь любви-альтруизма оконце.