Фарби життя

Алексей Лиманец 3
Життя-мов фарби кольорові
Малюєш і не знаєш сам,
Що з того вийде і як буде,
Чи варто вірить небесам?

Як ляжуть фарби на папері,
Які відтінки дасть життя?
Коли відкривши в щастя двері,
Побачиш все своє буття

Навіщо Бог дає ті фарби?
Намалював би Сам,як зміг
Та Він,це право обирати
Для мене грішного зберіг.

16.05.16 г.