Танки можна змiнити на рефрижератори

Олександр Мачула
Все частіше лунають заяви радикально налаштованих рашистів про те, що на Євробачення 2017 в Україну вони приїдуть на танках. Як свідчить наша сувора дійсність, такий варіант розвитку подій повністю виключити неможливо. Однак, спираючись на ту ж сувору дійсність, з дуже великою ймовірністю можна спрогнозувати, що назад в рашку ці „танкісти“ вже поїдуть в рефрижераторах „Вантажем-200“.

17.05.2016