Гiрше муки пекла

Куликов Виктор
Гірше муки пекла
ваші резолюції
Де ж наша країна?
Де же революція?
Олігархам клятим
на народ начхати
гинуть наши діти,
гине наша мати
але за  життя
треба воювати
усією країною
треба всім вставати
Словом Конституції
волею єдиною
Ми це революція
Ми це Україна!