Саттон Брейдинг. BlackzenLetters 5

Юрий Вигнер
последние хрипы подростковой сенильности
складывающиеся в ясный стих на чистой бумаге
звон далеких колоколов в старинном тексте
дневная луна в смертельно-чистом уме


------

these final demented gaspings of pubescent senility
on their way to that one clear poem on clear paper
the sound of distant bells in an ancient manuscript
the daytime moon in a death-clear mind