Настр й тв й сьогодн чудовий...

Мария Солонинка
"Настрій твій сьогодні чудовий..."

Настрій твій сьогодні чудовий,
а за вікном - ясний весняний день.
І у час такий святковий
до тебе востаннє казочка прийде.

І з'явиться красуня Білосніжка,
і гномики за нею прилетять,
щоби тебе поцілувати в щічку,
і радості з мішок подарувать.

Пришкандибає і Бабка - Яга,
опираючись на руку царівни,
її незмінна кочерга
перетвориться на квіти чарівні.
Лисичка з Вовком в парочці ідуть,
навколо зайчатка стрибають.
Вони тобі вітання шлють,
і дружби міцної бажають.

Десь за ними ведмедик ліз,
перевалюючись з ноги на ногу.
Він тобі здоров'я приніс,
щоб життю радіти мав змогу.

Тож сміливо, без вагань,
йди туди, де шлях твій лежить.
Всіх мрій своїх досягай,
щоб в любові і радості жить.

І кохання пташка буде
тріпотіти весело крильми.
І хоч казка в дитинство піде,
але в тебе будемо ми.