***

Владислав Балясников
Людина мріями живе,
Та плате за це гроші,
Нехай нема грошей-є час!
Здебільш забуті очі.

Забута мрія на грошах,
Забута тяжка доля.
Забута матір на сльозах,
Життя-це тяжке горе!