Музыка изнутри

Платонова Лена
Музыка изнутри...
Трепет по коже
Теплотой разлит...
Пронзающей дрожью
Приходящие такты...
Сердца мотивы-
Ощущение старта.
Реальность игрива...
Не так ли?..

18.05.2016
Елена Платонова.