Суседзечке

Андрей Шабалинский
Я быў-стрэцiў сягоньня суседку быў-ёсьць,
Абяцанкi – что нейкi я вершы для Ёй!
(Любоўныя! Ха-ха!)

Быў убЕгчы з яе дзьверы насьцеж быў кот --
Чарнамазая цАлкам скацiнка (жывёлiнка).
Я спаймаў, i на рУцах данесь – да яе,
Перакладучы воляй да ейных…

Што казаў – то наплЕсьцi!
НапiсУнiў радкi, каб здаволiць Цябе -- 
Гэтым вЕршы!
______________________________________

30А, 29