Помолимось

Лидия Ковтун
Отче Наш Єдиний, принеси мир в родину,
Захисти від смутку й зла, щоб не пролилась сльоза.

Ісус Христос, наш Провідник у Царство Боже,
Настав на путь всіх тих, хто заблукав і йти не може,
Спасти і сохрани душі й серця твоїх рабів,
Мир вкорени поміж дітей та їх батьків.
 
Господь наш Всемогущий, Всебачущий і Всюдисущий,
Зціли стражденних всіх і всіх недужих,
Спокій душі даруй усім, хто тужить.
Во їм’я Господа Єдиного Живого,
Даруй прощення рабам Твоїм, відкрий дорогу
До Царства Божого.

О Господи наш Милостивий,
Примирення нам дай, терпіння й сили
Молитися за мир на Україні,
За щастя й за здоров’я у родині.