Дзяцинства, Нарач, Зубраня

Димарин
Пад стрэхами высоких сосен
Успаминаю я чтодня.
Ци то у летку, ци у восень
Дзяцинства, Нарач, "Зубраня".

Нясе хвалюючай страфой
Мне па дарозе успаминау
Дзицячай легкаю рукой
Дзяцинства светлыя хвилины.

Хвилины радасьци жыцця.
Асобным статкам аддзяляе
Дзицячы центр Зубраня
З усмешкай шчыра нас витае.

Кольки людей ты абьяднау
И тольки добрым успаминам.
Я першы раз тут пакахау
Прыгожую дзяучынку Нину.

Я першы раз  тут засьпявау
Пра родны край, не пра Канары.
Сяброу сапраудных тут спаткау
Я тут дарослым быть не марыу.

Я першы раз тут засынау
Пад нарачанским зорным небам.
Усей душой тябе пазнау,
Як руки маци, водар хлеба.

Пад стрэхами высоких сосен
Успаминаю я чтодня.
Ци то у летку, то у восень.
Дзяцинства, Нарач, "Зубраня"