Девушка

Татьяна Енн
Досить мені втирати про свою любов,
Якщо я і так в неї не вірю.
Ти не дасиш мені відчути той край ,де би я була щаслива.
Розберися в собі, та взнай мене,
Скільки ти можеш це не розуміти.
Навіщо тоді вертав, якщо не можеш спокійно жити.
Зрозумій ти на решті, що я не подруга із лишніх,
Я дівчина твоя , яку потрібно цінити.