Twoj mail mnie uzdrowil

Алла Польская
TWOJ MAIL MNIE UZDROWIL
       
      
Dostalam dzisiaj mail od Ciebie…
Bylam naprawde szczesliwa.
W jednej chwili rozkwitlo me zycie.
My Darling! Ja bede cierpliwa!!!
Nam razem, jak u Boga w niebie,
Gdyz mamy miec Siebie dla Siebie.

Na twego serca wolanie, zew,
Me zycie zmienilo swe kolory
Z ciemno-szarego na rozowy.
Me serce bije twoim rytmem znow.
Problemy, troski w momencie zniknely.
Jestem obecna teraz w duszy twej,
O czym mowi mi twoj mail.

Dopiero nocy tej,
Ma dusza i me cialo w spokoju zasnely.

07-03-2014
                ***
AP (wersja oryginalna)