Пока тебе кохаю

Танюша Король
Знаеш скільки доби пройшло? А навіщьо тябя все чекаю колись можит ти прийдеш, але буде пізно я вже буду з іншим. І тоді наші пута розайдутся, прийди поки тябя навіщьо я чекаю поки кохаю.