Любовь

Танюша Король
У них била любов романтика, свічки, поцілунки, захід сонця, схід сонця, а далі? Життя в рух, в очах адреналін, швидкість, вогонь, беяние серця, крила за спиною, бензин в крові. Удар, смерть, душа полетіла в небо, ангели злетілись. Згасла свічка, а була любов.