пахнути чоловiком

Татьяна Миклашевская
мою маму дратує,
що від мене пахне чоловіком. а я вкотре
голю ноги татовою пінкою.
моя мама каже,
що іще зарано
так пахнути,а поки я
повинна сумлінно слідкувати за
своєю поведінкою.

моя мама купує мені парфуми
і пшикалки різні,каже, що
пахнути від дівчини
повинно квітами.
моя мама певна, що іще
зарано
красти твої сорочки. та вона ж
просто не знає,
що ми
зійшлися орбітами.

моя мама до останнього
не може зрозуміти, чому я
сплю в твоєму реглані в обіймах повітря.
а мені ж у снах являєшся ти
усміхнений.
де почуття наші - найяскравіша палітра.

мою маму дратує, що
всі мої речі пахнуть
тобою. а для мене
то найкращий запах
довіку!
моя мама
все ніяк
не може зрозуміти,
та мені так подобається пахнути чоловіком.