ми

Татьяна Миклашевская
крадені квіти і розціловані руки
вишневий смак твоїх ніжних губ
нехай заздрять всі лярви і суки
ти - мій особистий душогуб.
кататися в маршрутках до кінцевої
тримати твою руку весь вечір
від випивки п'яніти дешевої
класти голову на широкі плечі.
сильні обійми до хрусту
подати руку, коли спускаюсь по сходам
разом бути - разом з'їхати з глузду
цілуватися серед вулиці - на зло пішоходам.
березнева ніжність дотиків
розряд струму від твоїх цілунків
юнна закоханість до чортиків
що яскравіше всяких малюнків.