***

Татьяна Миклашевская
на пачках пишуть "куріння вбиває"
пусте. вбивають самотність й невіра.
життя здебільшого замало триває
аби відчути його смак повною мірою.
годинник занадто швидко перекидує стрілки
а ви ж самі лаштуєте свої плани й життя,
нащо тоді щоразу ображаєте понеділки,
закидуючи початок до кінця,в сміття?
а товстий дядько лупиться прямо з білборду
поряд солодкі слова без краплі правди
і такі солодкі,що хочеться плювати в ту морду
кричати,як зла бабуся із твого двору,:"гади".
кинув недопалок прямо під ноги -
будь готовий почути поток матів
а того,що людину насмерть біля дороги
не дивуйся побачити в списку кандидатів.
в країні демократія. та у тебе її немає.
забита голова "я мушу", "це кожен повинен"
страшно? а це правда,життя тебе оминає
так, ти гинеш. ми всі гинем.