пообiцяй

Татьяна Миклашевская
давай в старості танцювати під літню зливу
згадуючи далекі майже сьогоднішні дні
а в зиму таку, як зараз, мінливу
біля каміну почитаєш вірші мені ?
давай якось замовимо піцу замість вечері
і запє'мо вином, хоч не любиш ти
а потім писатимемо на папері
один одному ніжні листи.
давай якось вже зовсім стареньким
ти вкрадеш з клумби найбільшу квітку ?
і хоч будемо зовсім хиленькі
станцюємо вальс серед вулиці влітку?
пообіцяй мені завжди тримати мене за руку
хоч буде зморщеною,сухою
розумітимеш мене без слів, без жодного звуку ?
тоді я буду ніжною, буду м'якою.