***

Татьяна Миклашевская
в кожен свій малюнок додаю тебе щіпку.
олівцеві грифелі тріщать під тиском.
хапай мене, тримаючись чіпко.
очі вимальовую зоряним блиском.
акварель за контур розтіклася ,
добре, що фон вийшов темніший .
об тебе боляче впеклася,
бо ти від всіх трошечки ніжніший.