Смерть

Танюша Король
Тихо гуляе вітир, і музика лунае. В сердці і душі тривога мечиться душа туди сюди не знаючи спочинку. Настане глубока ніч тихо постукае у вікно смерть заскриплять двері сердце забеться так сильно аж кров піде у пяти. Тихо відлитить душа в небо з махнувши білим крилом. Тихо закриються двері і вікна і настане мертва тиша.