Смерть

Танюша Король
Гуляе зіма і лютий сильний мороз. Гуляе хлопець полем, а заним гуляе вітер, а завітром гуляе смерть. І тихо смерть крадеться за хлопцем і не помітно вона його преслідуе крок, за кроком. Тихо хлопець впавши на холодний сніг і закрив очі смерть була тихою і спокійною. Гуляе полем, тихо вітер, а за вітром тихо гуляе душа хлопця молодого.