Не хочу, сестро, я з тобою розлучатись

Жанна Красановская
Не  хочу,  сестро,  я  з  тобою  розлучатись,
Не хочеш  розлучатись,  знаю,  ти,
Нам  краще  разом  за  долю  триматись,
Але  не  хочуть  цього  наші  вороги.

Нам  кажуть,  що  ми  різні  і  не  схожі,
Нам  кажуть,  що  чомусь  ми  не  рідня,
Але  я  знаю,  що  думки  ворожі,
Як  хвиля  в  скелю,  розбиваються  щодня!