Завет

Снежина Христова
Прекръсти се вечер пред иконата,
помоли се с трепет плах,
Отче наш кажи си тихичко
и прости за всеки грях.

И пред образа на Богородица
поклони се доземи,
и надежда с топла вяра
от Лика с любов вземи.