Mam prawo marzyc

Алла Польская
MAM PRAWO MARZYC…
 
      
Mam prawo marzyc o milosci mej,
Jestesmy maz i zona
Z Boga woli.
Rozlaki wiecej nie pozwol.
Lecz wez mnie, wez i miej
Przy sobie. Jestem Twoja!
Jestem - ONA!

14-06-2014
                ***

AP (wersja oryginalna)