Стара фотографiя

Вячеслав Романовський
Батько і мати іще молоді,
Сповнені мрій і надії.
Що буде в їхній дорозі-ході?
Чи оминуть буревії?

Вийшло життя і несите, й трудне:
Хліб заробляли ж руками,
Брата зростили, сестер і мене...
Тяжко без тата і мами...

25.05.2016.