Далёкая зорка

Александр Поддубский
Што мне сурочыць  далёкая зорка,
Куды па дарозе пайду я далей?
А можа я сяду у лодку
I мара мая стане блiжэй.

Марыць нядрэнна, кали адзiнока,
Калi адчуваеш добра сабе.
Калi пачуццi твае вельмi глыбока
Зарыты пад грудзю тваей.

24 лiстапада 2002 г.