Гiтара

Танюша Король
Тихо на душі і не тривожно, просто душа спочивае ніхто більше не гарае і грати не буде, струни затихнуть на вічно. Гітару складуть у старінний чохол і винисуть на горіще пропадати пилью. Минуть тисячоліття душа спочиватиме з світом, а гітара постаріеться і тихо платимуть струни.