Remember

Ольга Марал Предеина
Lange habe ich davon getraeumt
Dich kennenzulernen.
Ich war schon  schon ein hundertmal enttaeuscht,
So schoen war ja mein Leben...

I thought that it could happen only in a dream
Our love is like a mountain-river stream.

You don;t need to be jealous,
There ist no reason to lie.
I love you. Do remember it.
Love you... Don`t know why...