Сьогоднi з суму я зроблю колаж...

Алина Голинко
Сьогодні з суму я зроблю колаж,
Із одинокості змалюю я картину,
Бо що не день - то бачу твій міраж,
Не покидаєш ти мене ні на хвилину.

Твій привид скрізь - у кожному рядку,
У кожній літері мого сумного віршу.
Я образ твій у серці збережу,
Як цінність - найдорожчу і найбільшу.

В житті у мене невеселий антураж,
Й коли емоціям я хочу дати волю,
Дивлюсь я вдалечінь - лиш твій міраж
Дає зусилля не заплакати від болю...