Обiйми

Сергей Пикарось
Ковточку живої води,
Промінчику мій світанковий,
Хай всі розійдуться навколо,
А ти посиди, посиди,
Зі мною іще посиди.

Про мить неповторну таку
Не думав я, ані не мріяв.
Тобою насмерть захворію,
А ти не лікуй, не лікуй,
Ніколи мене не лікуй.

Хай грози гудуть і громи,
І роки летять за роками,
Не страшно, ти тільки, кохана,
Мене обійми, обійми,
Міцніше мене обійми.