***

Чарли Марс
а дощ іде -
змиває все навколо.
і ти змивай весь бруд -
закресли кляте коло.

а ти вже знаєш,
яка роль найголовніша?
людино, будь собою!
це буде твоя ніша.

всі дивляться
і крутят біля скроні пальцем.
бояться жити і повчають інших.
вважают, що бути собою марно.
вважают, що жити треба як ліпше.

...ти як не ти.
я як не я.
ми як не ми.
А Всесвіт наша сім'я...