Светел храм...

Лилия Шиукашвили
Яко светел храм,
Яко благ Господь,
Яко близок Бог
И жива Любовь...
Ясен свет души,
Светел жизни путь.
Не хочу заснуть
Среди многих бед,
Только не вернуть
Мне ушедших лет.

Я молю Тебя,
Наш Всеблагий Бог,
Среди многих бед,
Сохранить Любовь