Вечiр весняного спокою

Казимир Хрусталь
Вечір спокійний з неба упав.
Горять ліхтарі, метушню він забрав.
Сонце заходить тепле й весняне,
Життя все триває - й літо настане.

В річці вода все тече без упину,
Ширму думок із себе я скину,
Ніякого сенсу з неї немає -
Чистого розуму вічність засяє.

21:42 20.04.2016 Вінниця