Поле душi

Казимир Хрусталь
Де шепотом трав святиться роса -
Там спокій босоніж гуляє.
Там променів сонця первинна краса
Із мене злі чари зганяє.

І думка далека прийде із небес
Закрутить з душею танок
О, спокій прекрасний, ти чудо з чудес,
Сплети ж святі трави в вінок.

Хай думку омиє роси чистота,
А вітер розвіє негоду.
У полі барвистім душа розквіта
Й повільно віднайде свободу

20:33 21.04.2016 Вінниця