Дно

Татьяна Енн
Не кажи мені ці слова,
Ніколи в житті.
Ти йдеш ,поки не дойдеш до дна,
Того самого дна.
До нього , ще не далеко залишилось,
Ти неподалік,
Біля нього ж стоїш.
А тепер вирішуй, куди ти саме йдеш.