МАКИ...

Марина Белобров
Чарівні оченята повідкривались на полях
Своїм червоним барвом дивляться на нас
І заколихає вітер тихесенько по волі,
Шовкові пелюстки торкаються лодоні...

ПРИСПІВ:

Маки, маківки - квіти у просторі,
Ростуть вони собі вільні у полі,
Маки, маківки до вас я пригорнуся,
Ніби часточкою серця свого вас я торкнуся...

Ніжні і тендітні з росою на пелюстках,
Ніби та дівчина зі сльозою на очах,
Самотні і красиві під небом у траві
Інші дивляться радіють, а вони у журбі...

ПРИСПІВ.

Нема з ким говорити і нікого спитати,
Над ними кружляють у небі лиш птахи
І інколи зірвуть, щоб у букет зв`язати,
Така в них доля є...розквітнуть і зів`яти...