Протока

Арбер Йамолсен
 
Тетянко блондинко 
осока крумка
писанко дівчинко 
жорстока ламка
матінко Вкраїнко
тонко павутинко

крумка осока
ламка жорстока

Iванко дитинко 
протока струмка
циганко хатинко 
безока хлипка
лунко чужинко
дзвінко соломинко

струмка протока
хлипка безока