Голубка

Юрий Остин
Промінь сонця немов грубка –
Сніг розтане дуже швидко,
І як звільнена голубка,
Ти покинеш свою клітку.
Вечір вкриєш ти квітками
Знову вдягнешся весною.
І знайомими стежками
Ти підеш разом зі мною.
На весні зазеленіє
Вся природа, зачарує…
Ось в той час я зрозумію
Що тебе і не існує!

січень-травень 2016

----------------------------

Картинка з інтернету.