Единственная

Анатолий Загравенко
       Єдина

Що не кажи, а ти єдина,
неначе сонце в небесах.
І справді світ чарівний клином
зійшовся на твоїх очах.
Світліші дня, темніші ночі
проймають душу аж до дна
твої найкращі в світі очі ,
твоя постава неземна.

Я знаний всім як непокірний
вже з тим і не ховаюсь, ні,
що люба ти мені безмірно,
що найдорожча ти мені.
Світліші дня, темніші ночі
проймають душу аж до дна
твої найкращі в світі очі,
твоя постава неземна.

Така, як ти, признатись мушу,
ще не з’являлась і ві сні.
Лиш побажай – віддам і душу,
згорю в пекельному вогні.
Світліші дня, темніші ночі
проймають душу аж до дна
твої найкращі в світі очі ,
твоя постава неземна.