Бажаю

Кольцова Наталия
Бажаю, щоб сонця й тепла океани,
Вірних друзів і чудових днів.
Щоб не руйнувались ніколи плани,
І було все так, як сам хотів.
Щирої посмішки, добра й любові
Удачі, радості, в сім'ї - тепла.
Щоб ніколи не довелося підняти зброї,
Сердечно вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

31.05.2016