Феерверка. Вартують. Спаленi. Порохи

Анэль Ри
Усі ми боїмося зустрічать перепони,
І, хоч як би "жилося" - "тримаєм" кордони.
"Глянь: істоти слабкі - зупиняють дрібниці"
Чим більші страхи - тим ширші зіниці,
Чим реальніші зміни - сильніший супротив.
(-шквал адреналіну і серце колотить-)

Кожен із нас бажає чогось досягнути:
Хтось вершин досягає ідучи по трупам,
Хтось бережно "саджає літак в аеропорту" -
Та всі легко ковзають в межах зони комфорту.

Хоч, насправді, життя - не спокійні озера -
Варіативний сценарій в руках режисера,
То є ламана лінія на кардіограмі:
Зміна вектора > наслідок > штиль/чи/цунамі
__________________________________________
Всіх змиває нещадно. І люди спиняються..

- Та нехай буде складно!
Так, що з рук усе валиться!
Я готова(!) боротись за те, чого хочеться.
Нехай кожен за спиною злісно шепочеться.
Най проблеми зринають посеред шляху -
Докладаймо зусиль, аби їх підривати.

- Але ж бій буде довгим. Не засліплять нас спалахи ?
__________________________________________________
- Феєрверка. Вартують. Спалені. Порохи.