Nobody, nothing

Инна Королькова
Becoming nobody,
When nothing left behind,
No need be closed forever.
So simply to give up and hide,
By desperation to be drunk,
Be drowned, in fact, it's haver.
Certainly, a grave sin it's to forget -
You are an abyss for someone,
Somewhere you'll never get.

4.05.16