Оркестр

Владислав Красса
 Оркестр.

Уже в житті нема чого чекати.
Все зникне (подив, сумніви, протест),
І музика заграє біля хати —
Військово-чорто-янгольський оркестр.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".