***

Харуно Харуно
Проснись,  моя країно мила,
Від бруду, блуду і брехні,
Відкрий же очі Україно!
Навколо просто озернись .

Чому й навіщо такі стали ?...
Чому зник честі нашій слід?
А совість ?!
Теж продали, хто за айфон а хто за хліб

І влада вже усіх дістала,
Там просто гра йде «смерть – життя »,
А хто поверне сина мамі ?!
Іі не втішать ордена…