***

Умар Ижаев
-Кеси джангыз иги болуб кергенмисе?
-Кеси джангыз юй этгенни эшитгенмисе?
-Кесинг джангыз гебен къалаб кергенмисе?
-Кеси джангыз къууанч этген эшитгенмисе?

Джангыз терек чегет болуб кергенмисе?
Джангыз юйню эл болуб а эшитгенмисе?
Джангыз малны сюрюу болуб кергенмисе?
Джангыз атны чарсда озуб эшитгенмисе?
 
Кесибиз джангыз иги болургъа излемеййк,
Биз излейик миллетибиз бла болургъа .




Умар Ижаев
Член союза писателей России